Home > Nūhou > Nūhou ʻOihana

He aha nā ʻano o nā Reagent Reservoirs?

2024-06-27

ʻO ka hoʻohana ʻana i kareagent reservoiska mea nui i loko o ke keʻena hoʻokolohua a me ka lāʻau lapaʻau, no ka hōʻiliʻili ʻana i nā reagents a me ka maʻalahi o nā hana pipetting.

1. Ohi a paipu ana i na reagents:

ʻO nā reagent reservoirs kahi mea hana kūikawā no ka pipetting reagents. Hoʻohana nui ʻia ia e paʻa a hoʻololi i nā reagents, ʻoi aku ka nui o ka wai like e pono e paipu pinepine ʻia. He kūpono ia no ka hoʻohana ʻana me nā pipettes hoʻokahi a me nā pipettes multi-channel, hiki ke hoʻomaikaʻi nui i ka pono a me ka pololei o nā hana pipetting.

2. Hoʻonui i nā hana paipu:

ʻO ka hoʻolālā ʻana o nā reagent reservoirs (e like me ka "V"-like bottom trough) kōkua i ka hōʻemi ʻana i ka poho reagent a hoʻomaikaʻi i ka hoʻihoʻi hou ʻana. ʻO ka hoʻolālā kūikawā "poʻohiwi poʻohiwi" pale i ke ʻano "pili" i hana ʻia e ka hoʻopaʻa ʻana oreagent reservois, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka holomua holomua o nā hana pipetting.

3. Nui nā kikoʻī a me nā ʻano:

He ʻokoʻa nā kikoʻī o ka reagent reservoir e hoʻokō i nā pono hoʻokolohua like ʻole a me ka pipetting. Ma ke ʻano o ke ʻano, he nui nā koho e like me 96 hole a me 384 hole, i kūpono i nā mea hoʻohana e hoʻonohonoho maʻalahi e like me nā pono hoʻokolohua.

4. Mea a me ka sterilization:

Hiki ke hana ʻia nā waihona reagent i nā ʻano mea like ʻole, e like me ka polystyrene, polyethylene, polypropylene, etc. Loaʻa i kēlā me kēia mea nā pono ponoʻī a me nā hiʻohiʻona noi. Kākoʻo kekahi mau waihona reagent i ka autoclave a i ʻole ka gamma ray sterilization e hoʻokō i nā pono o nā kūlana hoʻokolohua sterile.

5. Nā hiʻohiʻona ʻē aʻe:

ʻO nā kihi ʻehā o kareagent reservoise hoʻohana i kahi hoʻolālā non-drip kūikawā e pale ai i ka pīpī ʻana i ka wai i ka wā e ninini ana, e hōʻoia ana i ka hana palekana. Loaʻa i kekahi mau waihona reagent nā ʻauwaʻa pā e hoʻomaʻamaʻa i ka helu ʻana i ka nui o nā reagent e pono e hoʻohui ʻia e pale aku i ka ʻōpala reagent.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept