Home > Nūhou > Nūhou ʻOihana

Hoʻolauna ʻana i ka moena silikoni ʻo Well Plate

2024-05-06

ʻO ka Papa SilikoniMathe hale hana kiʻekiʻe i hoʻohana ʻia no nā hana microplate i loko o ka hale hana. Hana ʻia kēia silicone pad me nā mea silicone kiʻekiʻe a loaʻa ke kūpaʻa kiʻekiʻe kiʻekiʻe, ka pale ʻana i ka corrosion a me ke kūpaʻa ʻana, e hōʻoia ana i kona kūpaʻa a me ka lōʻihi ma lalo o nā ʻano hoʻokolohua like ʻole.


Moena Silikoni Papa PunaHe papa pālahalaha a me nā kūlana puka pololei, hiki ke hoʻopili pono i ka microplate, me ka pale pono ʻana i ka leaka wai a me ka hoʻohaumia ʻana. I ka manawa like, ua maʻalahi ka hoʻomaʻemaʻe a me ka hoʻohana hou ʻana i kāna mea kūʻokoʻa, hoʻomaikaʻi nui i ka pono hoʻokolohua.


Inā ma nā kahua o ka biology molecular, moʻomeheu cell a i ʻole ka nānā ʻana i ka lāʻau lapaʻau,Moena Silikoni Papa Punahiki ke pāʻani i kahi kuleana nui. Hiki iā ia ke pale i ka microplate, hōʻemi i nā hewa hoʻokolohua, a hōʻoia i ka pololei a me ka hilinaʻi o nā hopena hoʻokolohua. No laila, ʻo Well Plate Silicone Mat he mea pono e hoʻopau ʻia i loko o ka hale hana.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept